Top 10 Slechtst bekeken recepten

Kip Niter Kibbeh

Kip Niter Kibbeh

Op 20 juni viert missFromage haar eerste blogverjaardag! Een mooi moment om mijn hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar te delen. Vandaag is het de beurt aan de missers, blunders en culi-no go’s: gerechten die maar weinig mensen kunnen bekoren. (Slik.)

Eén van mijn favoriete risotti staat op de tweede plek. Op de een of andere manier doet het een beetje pijn. Veel meer dan de nummer een of drie. Hoe komt deze heerlijke risotto aan zo’n treurig bezoekersaantal? Aangezien het overgrote deel van mijn bezoekers via Google binnenkomt, troost ik mezelf met de conclusie dat niemand op risotto met scamorza zoekt. Een andere twijfelachtige opsteker is dat de genialiteit van de Ananas met stroop en limoen, creatie van El Bulli’s Ferran Adriá, ook niet wordt erkend.
En hoezo staan nummer vier, vijf en zeven op deze lijst? Paarlen voor de zwijnen (tevens werktitel van deze blogpost).

Top 10 Minst populaire recepten

 1. Kip Niter Kibbeh
 2. Risotto met scamorza, spek en spinazie
 3. Vanille-Karamelsaus
 4. Dumplings met kip en shiitake
 5. RB&R
 6. Meloensoep met munt en bosvruchten
 7. Kip Marrakech
 8. Ananas met stroop en limoen
 9. Gevulde citroenrisotto
 10. Aloo ghobi

6 thoughts on “Top 10 Slechtst bekeken recepten

  • Dank je, dat is ergens ook een geruststellende gedachte. En dat is inderdaad ook mijn ervaring; mensen houden van risotto of vinden het absoluut niks. Weer anderen hebben het nog nooit geprobeerd…

 1. Wat een super leuk artikel zeg! 🙂

  En dat er twee keer risotto in dit overzicht staat, is gewoon een schande! Ik denk inderdaad dat de namen van de recepten de oorzaak zijn, want er staan toch errug lekkere gerechten tussen!

  • De hoogtepunten komen ook nog voorbij, maar het leek me ook wel zo aardig om ook eens de andere kant te laten zien 🙂

   En voor mij is het ook moeilijk te geloven, twee keer risotto in de lijst. Goed om te weten dat er ook andere risotto-lovers zijn die het goed weten te waarderen, ha ha.

 2. haha.. moet echt lachen om je titel. Klinkt mij als heerlijke missers in de oren ; ) kan nooit slechter zijn dan mijn paëlla van gisteren, die ik overigens ook beter met risottorijst had kunnen maken …

  • Die kop zegt alles 🙂 Maar die risotto, echt, zo ontzettend jammer om ‘m niet te proberen. Ik krijg te horen dat de onbekende naam de oorzaak zal zijn. Zit wat in.

   Ja, bij gebrek aan paellarijst altijd risottorijst nemen. En de pan moet groot genoeg zijn. Ach, het lukt de volgende keer vast beter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s