Winactie Greendelicious kruiden

Greendelicious kruidenMijn enthousiasme over eten deel ik graag met jullie via de teksten en recepten op mijn blog. Maar zo nu en dan is het ook leuk om dat enthousiasme op een andere manier te delen. Zoals met een leuke winactie van een fijn en nuttig boek, waardoor je geïnspireerd raakt: Greendelicious kruiden.

Als je de foto’s uit Greendelicious kruiden bekijkt, wil je nog maar één ding: je eigen kruiden kweken. En schrijfster Natascha Boudewijn heeft niet alleen groene vingers, maar ook prima ontwikkelde smaakpapillen een oog voor sfeervolle styling. Samen met haar kennis van zaken zorgt dit alles voor een zeer mooi en compleet boek.” Uit mijn eerdere recensie.

Voorproefje: Spicy Greendeliciousburger

Zo doe je mee

  1. Like missFromage op Facebook of volg de blog op Twitter. Je kunt ook via beide social media meedoen, dan maak je dubbel kans.
  2. Deel deze winactie met je vrienden via Facebook of volgers op Twitter.

De winactie loopt tot en met zaterdag 18 januari. Zondag 19 januari maak ik de winnaar bekend via blog, Facebook en Twitter.

6 thoughts on “Winactie Greendelicious kruiden

  1. Hoihoi, hartstikke leuk, deze actie…toen ik vroeger een tuintje had had ik ook wel eens bakken met kruiden erin…nu heb ik een piepklein balkonnetje, maar probeer een muizehoekje vrij te maken om een miniatuur tuintje beginnen…Ik heb je bericht geliked, zowel hier als op facebook en ga je volgen…twitter heb ik niet, dus daar kan ik je echt niet volgen!

    groetjes Petra
    (janenpetrakrommenhoek@gmail.com)

  2. Volgen deed ik je al, retweeten was ook gebeurd, maar dan moet ik natuurlijk ook nog wel even een reactie achterlaten. Bijna vergeten. Op mijn werk ben ik vorig jaar een kruidentuin gestart, overigens zonder enige kennis van zaken 🙂 Enige achtergrondinfo zou dus welkom zijn. Zal mijn potten kruiden op het balkon ook vast goed doen. Boek lijkt me super!

  3. Leuke actie, ik doe graag mee! Ik volg je nu op Facebook en Twitter en heb de actie gedeeld en geretweet. Ik kook graag en veel maar ben nog niet thuis in kruiden. Het boek zou dus hartstikke van pas komen!

  4. Leuk! Is driemaal niet scheepsrecht om het boek van Natascha te winnen.Met andere actie’s mee gedaan omdat haar eerste boek geweldig is. Ik leer graag welke kruiden ik in mijn tuin moet zetten en gebruiken in mijn keuken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s